Centrale verwarming

Uiteraard wilt u een behaaglijk verwarmd huis of bedrijfspand, waarbij de centrale verwarming jaar in, jaar uit, probleemloos zijn werk doet. Voor een nieuwe installatie, vervanging of uitbreiding moet vooraf goed nagedacht worden. Hoe moet de centrale verwarming er uiteindelijk uit komen te zien? Natuurlijk is de materiaalkeuze erg belangrijk, maar ook uw wensen en eisen voor het comfort van bijvoorbeeld de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warm water nemen wij mee in ons advies.

Een professionele berekening is dus noodzakelijk. Uiteraard is ook het beschikbare budget van belang. Kiest u bijvoorbeeld voor standaard radiatoren, design of voor een combinatie?

We beginnen met het berekenen van de capaciteit die de radiator(en) en/of ketel nodig heeft (hebben), zodat u zich behaaglijk voelt. Vindt u radiatoren lelijk? Dan zullen wij u graag voorlichten over het toepassen van designradiatoren, vloerverwarming of wandverwarming. Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij u nader kunnen informeren!