Sanitair

Tussen dromen over een mooie badkamer of toilet en de uitvoering van die droom ligt vaak een groot aantal mooie ideeën en wensen ten grondslag. Zeker als het om uw badkamer gaat is het niet altijd even gemakkelijk om uw droombeeld te realiseren. Het inrichten van een badkamer is een kunst op zich.

Wij weten uit ervaring dat mensen vaak teveel in een kleine ruimte willen proppen. Als u onvoldoende rekening houdt met bepaalde afmetingen doet dit afbreuk aan het comfort. Natuurlijk moet er bij de inrichting van een badkamer ook rekening worden gehouden met de aanwezige leidingen, ramen en de plaats van de deur. Wij denken altijd vooruit: bij de realisatie van een nieuwe badkamer leggen we alvast de leidingen In de muur voor een HR-combi als uw bestaande CV-ketel al redelijk oud is. Wij denken daar aan en overleggen met u: wij voorkomen graag problemen voor de toekomst.

Op uw verzoek kunnen wij alles regelen rond de renovatie/aanleg van uw badkamer of toilet, zodat u maar één aanspreekpunt voor de materialen en werkzaamheden heeft. Of het nu om standaard of exclusief sanitair gaat, wij zorgen ervoor dat alles netjes afgemonteerd wordt zodat u kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Al met al redenen, waarom het nuttig kan zijn met ons te overleggen. Als u concrete, serieuze plannen heeft om uw sanitair aan te passen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.