Zelf doen...

U wilt het zelf doen? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij staan u met raad en daad bij om uw doe-het-zelf klus professioneel aan te pakken!

En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de meest voorkomende vaktechnische materialen en onderdelen. En als u het goed bekijkt bent u misschien zelfs voordeliger uit. Waarom? Hoe vaak bent u al niet op en neer gereden voordat u het juiste materiaal had? Degelijk advies en de juiste materialen zorgen voor een vlot verloop in de realisatie van uw klus. Heeft u, nadat uw klus geklaard is, onverhoopt toch nog materialen over? U kunt
ze gewoon bij ons terugbrengen (Uitsluitend bij ons aangeschaft, en niet speciaal voor u besteld). De meeste gangbare materialen hebben wij overigens altijd in voorraad.

Voor de duidelijkheid willen we wel vermelden dat bijvoorbeeld radiatoren, een cv-ketel en sanitair op basis van een vooraf gegeven prijsopgave besteld kunnen worden. Dergelijke materialen/produkten zijn niet uit voorraad leverbaar.

Overigens, mocht u onverhoopt problemen ondervinden tijdens uw werkzaamheden, of u komt er niet meer uit, dan helpen wij u graag! Wij maken op dat moment geen onderscheid of U bij ons heeft gekocht of elders. U kunt vrijblijvend een beroep op ons doen! U kunt altijd met ons bellen voor advies op telefoonnummer 033 - 2771290.