CV ketels

DEZE WEBWINKEL IS VEROUDERD! NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ACTUELE PRIJZEN.

 

Wij bieden via deze webwinkel verschillende CV ketels aan. De prijzen van deze ketels betreffen alleen de ketel in de verpakking die u bij ons kunt afhalen. Wilt u dat wij de ketel voor u monteren, vul dan het contactformulier op onze site in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en zullen u een vrijblijvende offerte verstrekken. In dat geval zullen wij u ook adviseren welke ketel het beste bij uw situatie past.

Via deze webwinkel bieden wij u verschillende CV ketels aan. Dit is slechts een selectie van ons assortiment. Bent u op zoek naar een ketel die niet in de webwinkel staat? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Met ingang van 26 september 2015 moeten alle verwarmingstoestellen (met een vermogen tot en met 400 kW) voldoen aan de nieuwe Europese ErP-richtlijn. Hierbij worden minimum eisen gesteld aan producten en wordt een verplicht energielabel ingevoerd. Alle CV ketels die in onze webshop worden aangeboden, voldoen aan deze nieuwe richtlijn.

Merk
Woning